miércoles, 27 de abril de 2016

FESTA PER LA LLENGUA A LA UJI

El dissabte 23, coincidint amb el dia del llibre es va cel:lebrar la festa per la llengua a l'agora de la UJI, van vindre moltes escoles, entre elles la nostra. Va ser un dia festiu molt bonic en el que no va faltar de
res, castellets, tallers, teatre, música,  balls,..
Els que hem anat ho hem passat genial!!!!!

.

VOTACIONS DE DON QUIXOT

El dijous 21 els delegats Raul i Aisha van anar a la sala blava per votar a tres dibuixos de primer fins a sisé curs, Teniem que escriure els números dels més bonics en un full i donar-ho als mestres encarregats.
tots els dibuixos estaven molt bonics.
Prompte coneixerem els guanyadors.
Raul i Aisha.

FEM SUC DE TARONJA


El divendres 22 vam fer suc de taronja a classe, cada xiquet i xiqueta tenia una taronja i tenia que fer-se un suc. Després hem fet un text instructiu per explicar tots els passos.
Jorge

INTERCANVI DE LLIBRES


El divendres 22 a la sala blava, com tots els anys, hem fet l'intercanvi de llibres. nosaltres haviem portat un i hem agafat un altre que havia portat un company. A classe hem pogut llegir-ho un poc i li hem posat un punt de llibre per a portar-ho a casa.
Iman

ANEM A LA SALA BLAVA

El dijous 21 la classe de les flors vam anar a la sala blava a llegir el llibre de DSon Quixot i "l'aventura dels castells" de la classe de 2nA. Després hem representat la nostra aventura, "l'aventura dels sacs de pataques" ho hem passat genial i hem de dir que els contes son molt bonics.
Lucia

miércoles, 20 de abril de 2016

FESTA PER LA LLENGUA A LA UJI



Recordeu que el proper dissabte 23 d'abril teniu una cita a la UNIVERSITAT JAUME I per gaudir de la festa per la llengua. L'AMPA de l'escola montarà una paradeta. Vingueu a passar-ho bé!!!

JORNADA INTERCULTURAL A L'HERRERO

El dissabte 16 d'abril com ja estava previst, al pati de l'escola Herrero hem cel·lebrat la jornada intercultural. Hem participat les mares, els pares, els mestres, els xiquets i les xiquetes i els cuiners.
Al porxo hi havia paradetes de diferents països, en una podies escriure el nom en àrab, en un altra te feen trenes i en altra et feien tatuatges.
També hi va haver actuacions, un taller de trufes i vestits típics de diferents països.

Redactors: Aisha, Daniel i Jaimeely








CREA TU PRÓPIO CÓMIC

Como ya hemos estudiado el cómic, he pensado que igual a alguno os apetece crear vuestros propios cómics, por eso os pongo este enlace, es un generador de cómics y en el podéis llenar de fantasía vuestras historias.
!Que disfruteis!
http://www.genmagic.net/generadordefichas/fichasdelengua/fcontes2.html

lunes, 18 de abril de 2016

VISITA A LA BIBLIOTECA

El dijous passat, els xiquets i xiquetes de 2n de primaria vam anar a la biblioteca de Rafalafena. La nostra classe primer vam esmorzar i vam jugar al parc i després vam entra. Ens van contar un conte fantàstic d'un xiquet que es va quedar tancat en una biblioteca, després vam estar jugant i buscant objectes relacionats amb els contes i per últim els vam classificar en aventures, fantasía i terror.
Hem passat un matí genial! 



EL MURAL DE LA PORTA

El mural de l'escola ha quedat molt bonic. Hem de donar les gràcies a la mare de Luca que ha donat el toc final. Eres una gran artista!

SETMANA CULTURAL


Els dies  20, 21 i 22 d’abril anem a cel·lebrar a l'escola la setmana cultural, enguany tracta sobre Cervantes y "el Quijote". A la nostra classe vam preparar un mural, un dibuix i ens hem inventat una nova aventura.
Ahhhh! no oblideu portar un conte per a l'intercanvi.

JUEGA A LOS CONTRARIOS

Hace un tiempo que me he fijado que hay alumnos/as que les cuesta encontrar los contrarios. Os mando un enlace a un juego muy sencillo y divertido para que aprendáis jugando,
!Que lo paséis bien!
http://udisatenex.educarex.es/gseex/primaria/contrarios/index.html
APRENDE LOS CONTRARIOS

jueves, 14 de abril de 2016

JORNADA INTERCULTURAL I DE PORTES OBERTES

El proper dissabte 16 d'abril es cel·lebrarà la jornada intercultural a  l'escola Herrero des de les 9:00h fins a les 14:00h de la tarda. En la jornada hi hauràn tallers, jocs, les mares prepararan, fotos, vestits, menjars i pastissos dels seus països. 
Papa, mama, participeu.
Esteu tots convidats. Vingueu!

Daria i Aracely

Ahhhh! Si teniu o coneixeu algun nou alumne que li agradaria conèixer la nostra escola per vindre el proper any recordeu que estan convidats a la jornada i també poden vindre el dijous 14 d'abril a les 15:45 per conèixer el nostre projecte.

miércoles, 13 de abril de 2016

TU SI QUE VALS



Xiquets i xiquetes del menjador prepareu-se per al gran concurs de "tu si que vals".
Ainhoa ha dit que anem preparant ball, jocs de màgia, acudits i cançons perque al mes de maig, un dia desprès de dinar farem el concurs.
Omar i Denis

sábado, 9 de abril de 2016

CONTES EN VALENCIÀ

Us  pose ente enllaç on podreu practicar el valencià veen contes molt bonics.
http://www.super3.cat/unamadecontes/

Tria un conte i disfruta!!!

PINTEM L'ESCOLA HERRERO MÉS BONICA

Els pares, les mares, els mestres i alumnes de l'escola Herrero estem pintant la façana de l'escola. de colors verd, taronja i lila i està quedant molt bonica.

PER FAVOR RESPECTEU EL NOSTRE TREBALL.
VOLEM QUE DURE MOOOOOLTS ANYS!

Raul i la classe de las flores




Hemos pasado un ratito muy agradable y estamos muy orgullosos de haber colaborado en tener una escuela tan bonita. Gracias a los papas y mamas que os habéis acercado a participar.
Es un acto simbólico que educa de forma muy positiva en valores.

JUGA AMB TEXTOS INSTRUCTIUS

Hem començat a treballar a classe sobre textos instructius, us envie un joc per passar-ho be i practicar en valencià.
http://www.edu365.cat/primaria/muds/catala/instruccions/practica/index.htm

viernes, 1 de abril de 2016