viernes, 26 de febrero de 2016

EIXIDA A LA MAGDALENA


El dimarts 23 de febrer els xiquets i xiquetes de 2n curs vam fer una eixida a la Magdalena. Haviem preparat a classe tot l' itinerari del recorregut i tot el que podiem vore de la nostra historia.

Vam eixir de l'escola acompanyats per la policia local, vam passar per la plaça Major on es reparteixen les canyes, vam passejar per l'avinguda dels Caputxins i despres de passar per els Molins, vam parar a la plaça per jugar a jocs tradicionals. Vam fer 4 equips i vam jugar al set i mig, les birles, la corda, la trompa, el sambori i el pic i pala. Ha estat molt divertit i estem molt agraïts als iaios que ens han ajudat.



Hem continuat el camí, hem vist l'herència del àrabs en les sequies de regadiu, el caminàs antiga Via Augusta dels romans i hem arribat a una alqueria, antiga casa dels àrabs on hi havia una bassa de canem, allí hem jugat un poquet.

A continuació hem seguit camí fins a Sant Roc, una altra alqueria àrab convertida en ermita, hem dinat, hem dansat i l'autobus ens ha portat a la Magdalena, allí hem sentit la llegenda de la baixada a Castelló, hem vist l'aljub del castell que el frare Barbut va convertir en ermita i les ruines del castell vell.
ho hem passat pipa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario